Stamppotje met rucola, radijs en krokant gebakken worst

Ingrediƫnten

  • 800 g. aardappelen
  • 150 g. rucola
  • 1,5 dl. halfvolle melk
  • Klontje boter
  • Peper en zout
  • Nootmuskaat
  • 1 stuk rookworst
  • 250 g. radijs

Deel dit recept

Print dit recept

Bereiden

  1. Schil de aardappels en snij ze in stukken.
  2. Kook de aardappels in ruim water met zout in 20 min. gaar.
  3. Hak ondertussen de rucola grof, en snij de worst en radijs in plakjes.
  4. Bak de worst in een koekenpan met olie krokant.
  5. Giet de aardappels af en laat ze even droog stomen in de pan.
  6. Stamp met een pureestamper de aardappelen met de melk tot een gladde puree.
  7. Roer de boter erdoor en breng de puree op smaak met peper, zout en nootmuskaat
  8. Roer de gehakte rucola en de plakjes radijs door de puree.
  9. Serveer met de krokant gebakken worst.