Salade voor op brood met bieslook, ei & geurige kerrie

Ingrediënten

500 gr asperges

2 eieren

4 augurken

5 gr bieslook

1 tl kerriepoeder

125 gr crème fraîche

peper en zout

handje bladsla

radijsjes

4 kleine baguettes

Print dit recept

Bereiden

Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze onder stromend water schrikken en pel ze voorzichtig.

Schil de asperges‑en snijd 2 cm van de harde onderkant af.

Kook de asperges in een bodem water met zout in 15-20 minuten gaar. Haal ze uit de pan en laat heel goed uitlekken. Snijd de asperges als ze afgekoeld zijn in dunne plakjes.

Snijd de augurken, bieslook en eieren fijn.

Voeg de aspergeplakjes, crème fraîche, kerriepoeder en fijngehakte bieslook toe en breng op smaak met zout en peper.

Snijd de baguettes open en beleg met bladsla, de aspergesalade en dunne plakjes radijs.