Aspergesalade voor op brood met bieslook, ei & geurige kerrie

Recept

  • Aantal personen: 4
  • Soort gerecht: Lunch
  • Bereidingstijd: 35 min.

Ingrediënten

  • 500 gr asperges
  • 2 eieren
  • 4 augurken
  • 5 gr bieslook
  • 1 tl kerriepoeder
  • 125 gr crème fraîche
  • peper en zout
  • handje bladsla
  • radijsjes
  • 4 kleine baguettes

Print dit recept

Bereiden

  • Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze onder stromend water schrikken en pel ze voorzichtig.
  • Schil de asperges‑en snijd 2 cm van de harde onderkant af.
  • Kook de asperges in een bodem water met zout in 15-20 minuten gaar. Haal ze uit de pan en laat heel goed uitlekken. Snijd de asperges als ze afgekoeld zijn in dunne plakjes.
  • Snijd de augurken, bieslook en eieren fijn.
  • Voeg de aspergeplakjes, crème fraîche, kerriepoeder en fijngehakte bieslook toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de baguettes open en beleg met bladsla, de aspergesalade en dunne plakjes radijs.
  •  

Bewaar dit recept op Pinterst
Klik op bewaren op onderstaande afbeelding en bewaar dit recept in één van je borden op Pinterest.

recept aspergesalade met o.a. bieslook, ei, kerrie en creme fraiche. Ook lekker bij de borrel en de paasbrunch. Maak snel deze makkelijke aspergesalade. Lees het recept op de website.