Roodlofrolletjes met rauwe ham en brie

Probeer dit lekkere recept met roodlof van Marjo Engelen uit Sterksel! 

Ingrediƫnten

  • 8 stronkjes roodlof
  • 8 plakjes magere rauwe ham
  • 2 tomaten in plakjes
  • 150 gram roombrie in plakjes
  • Peper en zout

Print dit recept

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de stronkjes roodlof in water met zout in ca. 6-7 minuten gaar en laat ze vervolgens in een vergiet goed uitlekken.
  3. Wikkel elk struikje in een plak ham en leg de struikjes in een ingevette ovenschaal.
  4. Verdeel de plakken tomaat en brie over de roodlof en strooi hier zwarte peper op.
  5. Bak de roodlof in ca. 10 minuten in het midden van de oven gaar, tot de bovenkant goudbruin is.

Tip: Probeer als variant op de brie ook eens een keer geitenkaas!

 

 

Roodlof worden gekweekt door JHJ Engelen BV uit Sterksel

Lees meer