Roodlof met kaasdip

Probeer roodlof ook eens als verrassende snack voor op een feestje!

Recept

  • Aantal personen: 4
  • Soort gerecht: Borrel
  • Bereidingstijd: 10 min.

Ingrediƫnten

  • 2 stronkjes roodlof
  • 2 lente uitjes
  • 100 gram blauwe schimmelkaas
  • 125 ml crème fraîche
  • 3 el mayonaise

Print dit recept

Bereiden

  1. Haal de blaadjes roodlof los, was de blaadjes en sla ze vervolgens droog.
  2. Snipper de lente-uitjes en meng deze met de kaas, crème fraîche en mayonaise tot een dipsausa.

Tip: Leg de blaadjes bloembladgewijs op een bord met de dipsaus in een schaaltje in het midden.

Bewaar dit recept op Pinterst
Klik op onderstaande afbeelding en bewaar dit recept in één van je borden op Pinterest.

gezonde borrelhapje van roodlof met kaasdip