Rettich met sojasaus en sesam

Rettich is vanwege haar smaak een lekkere toevoeging aan salades. Maar ook geraspt in combinatie met yoghurt of verse kaas een lekkernij.

Ingrediƫnten

400 gram rettich

1 eetlepel sojasaus

1 eetlepel azijn

1/2 eetlepel sesamolie

1/2 eetlepel plantaardige olie

1/2 eetlepel geroosterde sesamzaadjes

mespuntje gemalen droge chili's

mespuntje cayennepeper

Print dit recept

Bereiden

1. Was de rettich. Schil de rettich en snijd daarna in plakjes, frietjes of blokjes.

2. Klop azijn, sojasaus, plantaardige olie, sesamolie, geroosterde sesamzaadjes, gemalen chili's en cayennepeper samen in een kom.

3. Laat het mengsel 1 uur op kamertemperatuur staan voordat je het voor het serveert.

Bron: Veggipedia