Komkommer sandwiches

Komkommer kun je zowel rauw als verhit eten. In de salade, geroerbakt of rauw in een amuse. 

Ingrediƫnten

  • 8 sneetjes brood
  • 1 komkommer
  • 150 g. roomkaas
  • 75 g. rucola, 50 g. geraspte cheddarkaas
  • 50 g. pijnboompitten
  • Zout
  • Versgemalen peper

Deel dit recept

Print dit recept

Bereiden

  1. Schil de komkommer, snij in lange dunne plakken, ten grote van het brood en bestrooi met zout.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin kleuren.
  3. Bestrijk de sneetjes brood met de roomkaas en beleg met de komkommer.
  4. Beleg 4 van de 8 sneetjes brood met de rucola, cheddarkaas en pijnboompitten.Maal er wat peper over en leg de andere sneetjes brood er met de roomkaas besmeerde en komkommer belegde kant bovenop.
  5. Snijd de sandwiches diagonaal doormidden. 

Komkommer worden gekweekt door Tuinbouwbedr. v/d Beuken B.V. uit Maasbree

Lees meer