Gado gado met chinese kool

Ingrediƫnten

  • 300 g witte rijst
  • 6 eieren
  • 300 g sperziebonen
  • 1 Chinese kool (800-1100 g)
  • 500 g satésaus (pot)
  • 150 g taugé
  • 4 el seroendeng

Deel dit recept

Print dit recept

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  2. Kook de eieren in 8 min. hard.
  3. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snijd intussen de kool in brede repen.
  4. Voeg de kool na 5 min. aan de sperziebonen toe en kook de groenten nog 3 min.
  5. Verwarm de satésaus. Pel en halveer de eieren.
  6. Doe de taugé in een vergiet.
  7. Giet de sperziebonen en de kool erbij. Laat de groenten goed uitlekken.
  8. Verdeel de rijst met de groenten en de eieren over 4 borden.
  9. Schep er de pindasaus over. Bestrooi met de seroendeng.

Lekker met sambal en kroepoek.