Het witte goud van eigen bodem

Tijdens het aspergeseizoen, van eind maart tot 24 juni, worden er heel veel activiteiten georganiseerd om de asperges van eigen bodem nog bekender en geliefder te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren tijdens een van de kookdemo’s op de winkelvloer of ga eens lekker aan de slag met onze recepten.

Opening van het ZON aspergeseizoen

Asperges, ze zijn er weer! Op donderdag 22 maart vond de aftrap van het ZON aspergeseizoen plaats bij Gassan Diamonds in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Deze juwelier werd omgetoverd tot ware groentejuwelier. Vol trots presenteerde één van onze aspergetelers de nieuwe asperge collectie “Het Witte Goud”. Klik hier om een impressie te krijgen.

 

 

Acties bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn staat het voorjaar in het teken van asperges. Wil je inspiratie opdoen over dit heerlijke seizoen product, kom dan eens langs bij Albert Heijn. In de Albert Heijn XL filialen staat van 29 tot en met 30 maart de kookstudio in het teken van asperges, waar je een heerlijk gerecht kunt proeven.

Van 3 t/m 8 april is er bij Albert Heijn Gelderlandplein in Amsterdam een heus asperge pop-up restaurant; je kunt van 12.00 tot 19.00 uur gratis komen genieten in het pop-up restaurant van heerlijke en bijzondere aspergegerechten. Meer weten? Klik hier

Van 26 t/m 28 april zijn er in diverse Albert Heijn filialen proeverijen met Maggi en Campina. Kom naar één van deze winkels voor inspiratie en mooie aanbiedingen! Klik hier om een lijst van deelnemende winkels te bekijken.

Acties bij COOP

Aspergesoep is heerlijk en gemakkelijk te maken. Vanaf week 13 kun je, met het verspakket voor aspergesoep, zelf ervaren hoe makkelijk het is! Wil je verder nog culinair aan de slag met asperges?

Op 4 en 5 mei worden er, in samenwerking met Maggi en Campina, kookdemonstraties gegeven in diverse COOP filialen. Klik hier om een lijst van deelnemende winkels te bekijken.

Uitzending NL Proeft in het teken van  asperges vaneigenbodem.nl

In het televisieprogramma Nederland Proeft wordt de kijker elke week verrast met de lekkerste recepten en staat een groente van vaneigenbodem.nl centraal. Presentator Winston Post en chefkok Ed Hoogendijk zijn elke aflevering druk in de weer om de mooiste producten uit ons land te ontdekken en die te verwerken in een heerlijk gerecht.

Op 22 april staan asperges in de hoofdrol. Deze aflevering is te bekijken op RTL4 om 17:30.

Onze partners