Acties met de producten van vaneigenbodem.nl

Rondom de mooie producten van vaneigenbodem.nl vinden diverse promotionele activiteiten plaats. Denk maar aan het bereiden van groenten in de winkel waarbij naast het proeven en beleven, ook inspiratie opgedaan kan worden. In elk seizoen staat er een ander product in de hoofdrol. 

kom proeven op 5 en 6 juli

Mooi weer, buiten eten, daar hoort de BBQ bij. Maar wist jij dat groenten hier ook bij horen? Wil je dat zien en proeven, kom dan op 5 en 6 juli naar ons BBQ Groenten festival bij AH XL. Klik op meer informatie voor de exacte locaties.

Klik hier voor meer informatie

Asperge Commercial op tv

Het Nederlands Asperge Centrum heeft in samenwerking met The Greenery, Teboza en Royal ZON een commercial voor asperges gemaakt. 

Klik hier voor meer informatie

Activatie Maggi 3 en 4 mei Albert Heijn

 

Op vrijdag 3 mei vond er een activatie plaats van asperges van eigen bodem met aspergesaus van Maggi.

Klik hier voor meer informatie

Asperge workshop in het midden van FRESH! in Leidschendam

 

Een samenwerking van ZON fruit & vegetables, Young Perfect, Fresh! en diverse lokale ondernemers. Fresh! is een onderdeel van winkelcentrum Leidschenhage en huist een 2.500m2 tellende koop- en eetmarkt met de meest verse en lokale producten.

Klik hier voor meer informatie

Activatie Campina 10 en 11 mei Albert Heijn

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei vond er een activatie plaats van asperges van eigen bodem met Campina botergoud.

Klik hier voor meer informatie

Aspergesoeppakket 'van eigen bodem' met ham en ei verkrijgbaar bij Jan Linders

Vanaf 15 april ligt het aspergesoeppakket met ham en ei in de schappen bij Jan Linders. Deze soeppakketten zullen tot aan het einde van het aspergeseizoen verkrijgbaar zijn bij Jan Linders.

Dit pakket bevat alle ingrediënten om een overheerlijke aspergesoep te kunnen bereiden, denk hierbij natuurlijk aan de asperge maar bijvoorbeeld ook aan Campina room culinair. Het zelf toevoegen van een aantal ingrediënten verrijkt deze soep met nog meer smaak. 

Klik hier voor meer informatie

Het witte goud!

Van 22 maart t/m 24 juni 2018

Tijdens het aspergeseizoen, van eind maart tot 24 juni, worden er heel veel activiteiten georganiseerd om de asperges van eigen bodem nog bekender en geliefder te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren tijdens een van de kookdemo’s op de winkelvloer of ga eens lekker aan de slag met onze recepten.

Klik hier voor meer informatie

Lekker: Stamppot met prei!

De ‘r’ zit weer in de maand en dus is het weer tijd voor stamppot. Er zijn veel verschillende soorten stamppotten, maar wist je dat je met prei ook een heerlijke variant kunt maken?

Klik hier voor meer informatie

exclusief bij Jan Linders: De Oerknol

Knolselderij is een historisch gewas van meer dan 2000 jaar oud. Het wordt niet voor niets een vergeten groente genoemd. De Oerknolselderij, een exclusief knolselderij-ras, gaat terug naar de basis. Dit ras heeft meer smaak en is herkenbaar aan de lichte rode ringen bovenop de knol. In november zijn deze Oerknollen verkrijgbaar bij alle Jan Linders filialen. Om de consument te inspireren wat te bereiden met deze groente, hangt er aan elke Oerknol een label met een lekker recept. Wees er wel snel bij want op = op.

Klik hier voor meer informatie

Nieuw: Knorr Burritos verspakketten

Eind augustus is het verspakketten assortiment bij DEEN (Superunie) uitgebreid met de Knorr Burritos variant. Dit verspakket zal in het schap naast de Conimex Indonesische Wok en de Knorr Indiase Curry Madras komen te liggen. Unilever en ZON hebben de handen ineengeslagen om de consumptie van verse groenten in Nederland een stevige impuls te geven.

Klik hier voor meer informatie