Acties met de producten van vaneigenbodem.nl

Rondom de mooie producten van vaneigenbodem.nl vinden diverse promotionele activiteiten plaats. Denk maar aan het bereiden van groenten in de winkel waarbij naast het proeven en beleven, ook inspiratie opgedaan kan worden. In elk seizoen staat er een ander product in de hoofdrol. 

Win een polaroid camera

Deel jouw heerlijke #aspergemomentje via Facebook en Instagram en maak kans op een fantastische polaroid camera! 

Klik hier voor meer informatie

Lekker: Stamppot met prei!

De ‘r’ zit weer in de maand en dus is het weer tijd voor stamppot. Er zijn veel verschillende soorten stamppotten, maar wist je dat je met prei ook een heerlijke variant kunt maken?

Klik hier voor meer informatie

exclusief bij Jan Linders: De Oerknol

Knolselderij is een historisch gewas van meer dan 2000 jaar oud. Het wordt niet voor niets een vergeten groente genoemd. De Oerknolselderij, een exclusief knolselderij-ras, gaat terug naar de basis. Dit ras heeft meer smaak en is herkenbaar aan de lichte rode ringen bovenop de knol. In november zijn deze Oerknollen verkrijgbaar bij alle Jan Linders filialen. Om de consument te inspireren wat te bereiden met deze groente, hangt er aan elke Oerknol een label met een lekker recept. Wees er wel snel bij want op = op.

Klik hier voor meer informatie

Nieuw: Knorr Burritos verspakketten

Eind augustus is het verspakketten assortiment bij DEEN (Superunie) uitgebreid met de Knorr Burritos variant. Dit verspakket zal in het schap naast de Conimex Indonesische Wok en de Knorr Indiase Curry Madras komen te liggen. Unilever en ZON hebben de handen ineengeslagen om de consumptie van verse groenten in Nederland een stevige impuls te geven.

Klik hier voor meer informatie